Wat zijn noppenplaten

Vloerverwarmingspanelen worden gebruikt om de installatie van een nat of droog hydronische vloerverwarmingssysteem te vereenvoudigen. Er zijn twee verschillende systeemopties; natte systemen die worden afgedekt met beton of dekvloer, en droge systemen die, afhankelijk van het vloermateriaal, direct kunnen worden afgedekt. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige leidingen om een ​​systeem met een lange levensduur te garanderen.

Voordelen

5

Gemakkelijk te installeren

5

Houd de vloer warm, niet de constructie

5

Geluid dempend (als je over de vloer loopt)

5

Redelijk snel warm

Hoe werkt het

Donec sollicitudin molestie malesuada. Sed porttitor lectus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sollicitudin molestie malesuada.
01

Installatie

De monteur zal op alle wanden randisolatie aanbrengen om de uitzetting van de vloer op te vangen. Daarna wordt het totaal aantal m² door onze monteur(s) berekend en in gelijke groepen verdeeld (elke groep ongeveer even lang voor opwarmtijd en weerstand). Vervolgens worden de noppenplaten op de vlakke vloer gelegd en op maat gesneden, waarna de slangen op basis daarvan in de noppenplaten worden geperst. het slakkenhuispatroon.

02

Doorstroming

Nadat alle slangen in de noppenplaten zijn verwerkt, monteert de monteur de vloerverdeler en wordt waar nodig een bypass-klep geplaatst die de doorstroming van de cv-installatie garandeert.

03

Ontluchten

Nadat de vloerverdeler is gemonteerd, worden de slangen doorgespoeld met water en ontlucht, waarna ze worden aangesloten op de vloerverdeler.

04

Testen

Vervolgens worden de cv-installatie en de vloerverwarmingsinstallatie onder druk gezet en wordt de vloerverwarming getest, uiteraard met duidelijke uitleg door de monteur ter plaatse.

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vul hieronder formulier in