Wat is Infrezen

Infrezen techniek is het snelle moderniseringssysteem dat vloerverwarmingssysteem die in bestaande vloeren snijdt zonder schade te veroorzaken of het niveau van de dekvloer te veranderen. Onze installatieteam maakt met een speciale vloerfreesmachine nagenoeg stofvrij groeven voor de verwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer (cement of anhydride dekvloer met een minimale dikte van 40 mm). Zo kan de vloerbekleding direct na het inleggen van de buizen in de groeven worden geplaatst. De groeven worden direct in de bestaande dekvloer gesneden! Zo worden de constructieve eisen tot een minimum beperkt. Renovatie van de vloerkern is niet nodig.

Voordelen

5

Geen extra installatiehoogte

5

Snelste techniek

5

Vochtvrij

5

Installatie duur 1 - 2 werkdagen

5

Wordt snel verwarmd

5

Gemakkelijk te installeren

Installatie process

De eenvoudigste manier om vloerverwarming te installeren in een bestaande dekvloer, beton of tegelvloer is door sleuven te frezen. Dit voorkomt onnodige vloerconstructies of het uitfrezen van de sleuven.

01

Frezen

De frees freest de kanalen op precieze legafstanden van 10cm (of 15 cm in geval van bijverwarming) in de bestaande gietvloer. De geïntegreerde industriestofzuiger maakt een nagenoeg stofvrij werkproces mogelijk.

02

Leggen

Omdat de machine nette en regelmatige sleuven snijdt, kunnen de verwarmingsbuizen direct in de sleuven worden gelegd en aangesloten worden op de verdeler. 

03

Vullen

 Na het testen van de druk op de leidingen kunnen de sleuven worden afgesmeerd.

04

Dichten

De hele vloer wordt geëgaliseerd.  – tegels, parket, marmer of graniet – kan direct op de  gelegd worden. Dit alles kan in slechts twee dagen worden gedaan.

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vul hieronder formulier in